Klantengetuigenis.be
Bel ons: +32 (0)3 294.64.56

Video’s

Business to Consumer

SDS verandabouw

SDS verandabouw levert veranda’s, pergola’s, … in heel België. Het bedrijf bouwt zowel moderne als klassieke veranda’s op een professionele manier. Dat wil het dan ook aan zijn potentiële klanten laten zien door twee geloofwaardige getuigenissen van hun tevreden klanten te tonen. Ze vertellen op een aangename manier hoe de samenwerking is verlopen en uitten hun tevredenheid over het eindwerk. Ben jij overtuigd?

PerSempre 

PerSempre is een exclusieve invoerder van kachels. Terwijl de ene een voorkeur heeft voor moderne pelletkachels, heeft de andere een voorkeur voor klassieke pellet inbouwhaarden. Daarom is het belangrijk om beide doelgroepen aan te spreken met een verschillende persoonlijke getuigenis, maar met evenveel overtuiging.

WellnessSleep

Wellness Sleep biedt bedden aangepast aan de slaapbehoeftes van zijn klanten. Dat is voor velen verschillend. Daarom moet Wellness Sleep verschillende groepen klanten bereiken met getuigenissen van uiteenlopende mensen die elk een andere slaapbehoefte hebben.

Luxor

Een jacuzzi of sauna is een grote aankoop en doe je niet zomaar. Daarom is het noodzakelijk om je potentiële klanten te overtuigen met de positieve ervaringen van bestaande klanten. Zij kennen jouw product als geen ander.

Business to Business

Roland DG

Ook bedrijven slikken de mooie verkooppraatjes niet meer. Zij willen het product zien en de voordelen horen van iemand anders die spreekt uit eigen ervaring.

Qlickcoaching

Is personal coaching, duo coaching of trainingen iets voor jou of niet? Weet jij dit uit ervaring? Wel deze mensen wel. Zij geloven er in en willen deze overtuiging delen met anderen. Ze geven je een andere en persoonlijkere kijk.

Print Friendly