Klantengetuigenis.be
Bel ons: +32 (0)3 294.64.56

Klantengetuigenis

Het internet en uw webpagina zijn ondertussen een onderdeel van de nieuwe winkelstraat aan het worden.

2766388_futuristic-shopping

Niet een met glazen vitrines en verkopers, maar één met websites met een grafische huisstijl en omschrijvingen van waar uw bedrijf voor staat. Dat gaat al breder dan simpelweg de omschrijving van de producten en diensten die aangeboden worden, er is één ding dat nog ontbreekt ten opzichte van de klassieke winkelstraat: mond-aan-mond reclame.

  • Hoe weten potentiële klanten dat alles wat u beweert, ook klopt?
  • Hoe weten ze of u een betrouwbare partner bent, waarmee men een duurzame relatie kan aangaan?

Vintage Camera icon

quote-mark

Vroeger kon men het oor te luisteren leggen bij de kennissen in de omgeving, de potentiële klanten uit uw buurt zullen dit zeker ook nog doen. Maar wat met de geïnteresseerden die u via google hebben gevonden, die niemand hebben om te raadplegen en u gewoon op uw woord moeten geloven? Geschreven klantentestimonials zijn één oplossing, video klantentestimonials gaan een stap verder en spelen in op emotie en vertrouwen.

Vintage Microphone

quote-markDankzij deze video klantentestimonials ziet men wie tevreden is over uw bedrijf.  De variatie aan klantengetuigenissen kan zo gekozen worden dat er voor iedere klanten doelgroep een typerende klantengetuigenis wordt opgenomen.

Geloofwaardigheid

De keuze van leeftijd, sociale klasse en type gekozen product zijn dan spiegelend voor iedere mogelijk geïnteresseerde klantengroep die u wilt bereiken. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een video getuigenis van een jonge persoon die een modern concept heeft gekozen in combinatie met een film van iemand die ouder is en gekozen heeft voor een klassieke formule of product.  Op deze manier wint u aan online geloofwaardigheid, men ziet iemand waarmee men zich kan identificeren, men hoort hen usp’s opnoemen waarin u het verschil maakt.

Garantie

De video communicatie die u zo de wereld instuurt is een vorm van geloofsbrief van één consument of B2B partner naar een andere. Ze plaatsen zich als persoon of bedrijf achter uw activiteiten en garanderen aan anderen dat u de partner bent die de voorkeur zou moeten genieten.

Extra

Zo zorgt u ervoor dat u uw internet aanwezigheid efficiënter maakt, én voor meer conversies zorgt. Deze video klantengetuigenissen zijn wat u extra heeft ten opzichte van de anderen.

Contacteer ons vandaag zodat u het juiste advies krijgt bij de realisatie van video klantentestimonials!

phone +32 (0)3 294.64.56

 

Facebook_Shipping_512x512

facebook

Clapper-Board-256px

vimeo

Print Friendly